Ballina Etiketimet Fabrika e jugohromit

Etiketim: fabrika e jugohromit

Arifi: Jugohromi filtrat, ose të mbyllet!

Unë si e para mes të barabartëve në qytetin tim, propozoj dhe qëndroj fuqishëm pas faktit që nëse nuk janë përmbushur kushtet dhe nuk...

Jugohromi vazhdon “të mbysë” Tetovën dhe fshatrat përreth saj (VIDEO)

Çështja e Jugohromit në Tetovë vazhdon të mbetet akoma e pazgjidhur. Fabrika e Jugohromit nuk di të ndalet së helmuari tetovarët dhe fshatrat përreth saj. Një...

Lajmet e fundit