Ballina Etiketimet Fjalimi

Etiketim: fjalimi

Fjalimi servil i Enver Hoxhës ndaj Jugosllavisë dhe Titos

Më 9 korrik 1946 u nënshkrua në Tiranë, Traktati i Miqësisë dhe Ndihmës Reciproke midis Shqipërisë dhe Jugosllavisë, nga kryeministri Enver Hoxha dhe ministri...

Lajmet e fundit