Ballina Etiketimet Gezim ostreni s

Etiketim: gezim ostreni s

Ostreni: Do të kërkojmë të zhbëhet Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes...

“Ne planifikojmë të kërkojmë që të zhbëhet Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes e Ohrit dhe përgjegjësinë ta ketë në bazë të Kushtetutës, ministri, drejtori,...

Lajmet e fundit