Ballina Etiketimet Hetimet e prokurorise speciale

Etiketim: hetimet e prokurorise speciale

PSP më në fund pas tre ditëve filloi t’i merr materialet...

Pas tre ditëve kujdestarie të prokurorëve specialë të Maqedonisë në Drejtorinë për Sigurim dhe Kundërzbulim në tentim për ti marrë materialet e duhura me...

Një ministre dyshohet për manipulime te muzeu i VMRO-së, ja emri...

Gjatë furnizimeve publike për SHA “Beton Shtip” dyshohet për manipulime të bëra në ndërtimin e disa muzeve dhe objekteve tjera të kulturës, mes të...

Lajmet e fundit