Ballina Etiketimet HOTELET E TE MIRA

Etiketim: HOTELET E TE MIRA

Hoteli më i madh në botë: 10 mijë dhoma, 12 kulla...

Ky është Abraj Kudai, i cili do të jetë hoteli më i madh në botë. Dhjetëmijë dhoma, 70 restorante, 12 kulla të veçanta dhe gjashtë...

Lajmet e fundit