Ballina Etiketimet Kafshet dhe termetet

Etiketim: kafshet dhe termetet

A mund të parandjejnë kafshët rënien e një tërmeti?

Kur godet një tërmet, vibracionet e ndryshme udhëtojnë nëpër tokë me shpejtësi të ndryshme. Vibracionet fillestare (valët P) udhëtojnë rreth dy herë më shpejt...

Lajmet e fundit