Ballina Etiketimet Komunat

Etiketim: komunat

Krijohet Unioni i Komunave Shqiptare në rajon

Krijohet për herë të parë Unioni i Bashkive dhe Komunave kryesore që drejtohen nga shqiptarë në rajon... Ky union synon krijimin e mekanizmave të duhur...

Lajmet e fundit