Ballina Etiketimet Lejohet

Etiketim: lejohet

Në Rusi lejohet që ta rrahësh gruan, për këtë arsye!

Në Rusi mund të rrahësh gruan apo fëmijët dhe nuk përfundon në burg. Çështja mbyllet thjesht me një gjobë. Situata ndryshon nëse dëmtimet ndaj bashkëshortes...

Lajmet e fundit