Ballina Etiketimet Lindja e vajzes ne Islam

Etiketim: lindja e vajzes ne Islam

Tregimi mbi një njeri i cili kishte gjashtë vajza dhe gruan...

Një njeri kishte gjashtë vajza dhe gruan e kishte shtatzënë për herë të shtatë. Një natë para se të flinte u lut në vete:...

Lajmet e fundit