Ballina Etiketimet Llojet e dioptris

Etiketim: Llojet e dioptris

Çfarë është keratokonusi dhe si trajtohet kjo sëmundje e syve?

Keratokonusi është sëmundje e syve që shfaqet zakonisht në moshën e moshat e reja 14- 24 vjeç. Paraqitet si ulje progresive e shikmit dhe...