Ballina Etiketimet Logos-A

Etiketim: Logos-A

Logos – A (boton): “Çdo 10 ditë nga 1 libër” (VIDEO)

E formuar kah fundi i vitit 1989 me emrin Mehmet Akif Ersoj dhe e themeluar zyrtarisht në tetor të vitit 1990 me emrin aktual,...