Ballina Etiketimet Manoljovski

Etiketim: manoljovski

Parlamenti i ri fillon me nënçmim të ri të BDI-së nga...

Seancën e parë konstituive të Parlamentit të Maqedonisë do ta udhëheqë kryetari i deritanishëm i Parlamentit, Trajko Veljanovski, e jo siç ishte paralajmëruar Branko...

Manojlovski do të udhëheq seancën e parë të Kuvendit të Maqedonisë

Kuvendi i Maqedoni të premten do të duhet të mblidhet për seancën e parë dhe për të filluar funksionimin e seancave deri në përbërjen...