Ballina Etiketimet Maqeoni

Etiketim: maqeoni

Një Kushtetutë jugosllave për shqiptarët në Maqedoni

Shumë njerëz, profesorë, intelektualë, etj, flasin për Kushtetutën e vitit 1974 të ish-Jugosllavisë dhe të shteteve e krahinave përbërëse të saj, e cila sipas...

Lajmet e fundit