Ballina Etiketimet Mbulimin

Etiketim: mbulimin

Arrihet marrëveshje për mbulimin e Bit Pazarit në Shkup (VIDEO)

Arrihet marrëveshje mes tregtarëve dhe pronarit të ri të një pjese të Bit Pazarit. Tregtarët thonë se janë dakorduar për shumë gjëra me pronarin...

Lajmet e fundit