Ballina Etiketimet Mesojne

Etiketim: mesojne

Nxënësit në Maqedoni vazhdojnë të mësojnë me librat që ofendojnë shqiptarët

Ka mbetur në “status quo” çështja e librave të kontestueshëm të historisë dhe gjeografisë në shkollat e Maqedonisë, dhe gjithë kjo situatë se vjen...

Lajmet e fundit