Ballina Etiketimet Ministria e Bujqësisë

Etiketim: Ministria e Bujqësisë

Nuk mund të ketë jetë më të mirë vetëm në Gjermani...

Të rinjtë në Maqedoni nuk janë të interesuar të merren me bujqësi. Struktura mesatare e moshës së fermerëve është ndërmjet 50 dhe 60 vjeçare,...