Ballina Etiketimet Miopia e syrit

Etiketim: miopia e syrit

Çfarë është keratokonusi dhe si trajtohet kjo sëmundje e syve?

Keratokonusi është sëmundje e syve që shfaqet zakonisht në moshën e moshat e reja 14- 24 vjeç. Paraqitet si ulje progresive e shikmit dhe...

Lajmet e fundit