Ballina Etiketimet Mirenjohja

Etiketim: mirenjohja

Mirënjohja, kjo ndjenjë e harruar

Që nga fillimi i krijimit të njeriut është rrahur çështja e mirënjohjes dhe e falënderimit ndaj Allahut. Pasi refuzoi t’i përulej Ademit a.s., djalli...

Lajmet e fundit