Ballina Etiketimet Miresite e dites se arafatit

Etiketim: miresite e dites se arafatit

Dita e Arafatit: Mësoni vlerën dhe mirësinë e kësaj dite

Pyetje:”Dua të di diçka më shumë lidhur me vlerën e ditës së Arafatit dhe nëse lutjet janë të pranuara në këtë ditë!” Përgjigje:”Thotë shejh Jusuf...

Lajmet e fundit