Ballina Etiketimet Mortaliteti

Etiketim: mortaliteti

Nataliteti dhe mortaliteti në rajon: Serbia çdo vit po “humb” një...

Për shkak të shtimit negativ natyror, Serbia dhe Kroacia çdo vit humbasin numër të madh të banorëve, mesatarisht sa një qytet të vogël. Kosova...

Lajmet e fundit