Ballina Etiketimet Motra

Etiketim: motra

Çfarë lidhje kanë jashtë serialit Xhansu dhe Hazall? A janë vërtet...

Xhansu dhe Hazall, janë rolet kryesore në serialin "Fate të kryqëzuara". Ato të dyja kanë rol kyç edhe në lumturinë e dy familjeve të...