Ballina Etiketimet Nderimi i emrave te shkollave

Etiketim: nderimi i emrave te shkollave

Tërhiqen shkollat e Çairit, pajtohen me emrat “Rajko Zhinzifov” dhe “Nikoll...

Regjistri Qendror ka larguar nga procedimi ankesat për ndryshimin e emrave të dy shkolla në Çair, mëson jozyrtarisht Alsat M. Ankesat e dërguara nga...

Lajmet e fundit