Ballina Etiketimet Nderrimi i viteve

Etiketim: nderrimi i viteve

Familja që e priti ndërrimin e viteve në kasolle dhe varfëri...

Varfëria e skajshme ku jetojnë Festim dhe Gezime Gjeleka bashke me dy djemtë e tyre në fshatin Okshatine në Bulqizë thellohet edhe nga problemet...