Ballina Etiketimet Ndikojne

Etiketim: ndikojne

Edhe rrjetet sociale ndikojnë në uljen e mësimnxënies (VIDEO)

Përdorimi i pakontrolluar i rrjeteve sociale nga ana e nxënësve brenda objekteve shkollore dhe nëpër shtëpi, është bërë dukuri e pakontrolluar. Sipas Zyrës për medie...