Edhe rrjetet sociale ndikojnë në uljen e mësimnxënies (VIDEO)

Përdorimi i pakontrolluar i rrjeteve sociale nga ana e nxënësve brenda objekteve shkollore dhe nëpër shtëpi, është bërë dukuri e pakontrolluar.

Sipas Zyrës për medie në Komunën e Prishtinës, përveç kërkesave të shumta nga Drejtoria komunale për arsim, nuk ka përgjegjësi të mëtutjeshme për prindërit për t’i kufizuar ata.

Sociologët e shkollave thonë se është e vështirë të parandalohet kjo. Madje, nxënësit arsyetohen se lejohen nga prindërit për të qenë në kontakt me ta.

Ndërkaq, qytetarët fajësojnë profesorët dhe drejtoritë komunale. /Tribuna/


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu