Ballina Etiketimet Rrjetet sociale

Etiketim: rrjetet sociale

Gjatë heshtjes parazgjedhore “grindjet” do të vazhdojnë në rrjetet sociale

Në ditën e heshtjes zgjedhore, propaganda partiake dhe loja për të fituar më shumë vota në zgjedhje, do të kulminojnë në rrjetet sociale, ku...

Edhe rrjetet sociale ndikojnë në uljen e mësimnxënies (VIDEO)

Përdorimi i pakontrolluar i rrjeteve sociale nga ana e nxënësve brenda objekteve shkollore dhe nëpër shtëpi, është bërë dukuri e pakontrolluar. Sipas Zyrës për medie...

Lajmet e fundit