Ballina Etiketimet Nxenesit

Etiketim: nxenesit

Nxënësit shqiptarë të Dollnenit drejt asimilimit, mësues maqedonas në vend të...

Nxënësit shqiptarë të shkollës fillore “Liria” të Zhitoshës së Dollnenit nuk kanë arsimtarë dhe mësues të mjaftueshëm shqiptarë, informon INA. Mbi 280 nxënësit shqiptarë të...

Nxënësit në Maqedoni vazhdojnë të mësojnë me librat që ofendojnë shqiptarët

Ka mbetur në “status quo” çështja e librave të kontestueshëm të historisë dhe gjeografisë në shkollat e Maqedonisë, dhe gjithë kjo situatë se vjen...