Ballina Etiketimet Rinumerim

Etiketim: rinumerim

“CIVIL” kërkon rinumërimin e votave në të gjitha njësitë zgjedhore

Organizata qytetare CIVIL, kërkon nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor dhe institucionet tjera kompetente që t’i rinumërojnë votat në të gjitha njësitë zgjedhore në Maqedoni. “CIVIL” gjithashtu...