Ballina Etiketimet Rrefime islame

Etiketim: rrefime islame

Mirënjohja, kjo ndjenjë e harruar

Që nga fillimi i krijimit të njeriut është rrahur çështja e mirënjohjes dhe e falënderimit ndaj Allahut. Pasi refuzoi t’i përulej Ademit a.s., djalli...

Avokati dhe telefoni

Një avokat i ri e kishte rregulluar zyrën për mrekulli. Ndërsa si kurorë të saj, në tavolinë vendosi një telefon mjaft luksoz ashtu që...

Gabimi të cilin e bëjmë të gjithë

Një herë ekzistonte një njeri i cili kishte katër djem. Ai dëshironte që djemtë e tij të mësojnë që të mos gjykojnë shpejtë për...

Me kë jeni kapur për dore?

Plaku shikonte fëmijët të cilët ndërtonin një kështjellë nga rëra… Sapo e mbaruan kështjellën e imagjinuar për të cilën harxhuan aq shumë kohë dhe durim,...

Lajmet e fundit