Ballina Etiketimet Rtvm

Etiketim: rtvm

Ratajkoski: TVM-ja do ta dënojë të punësuarin që ka gabuar me...

TVM-ja e ka parë gabimin dhe do ta sanksionojë të punësuarin që e ka bërë gabimin me publikimin e reklamave qeveritare, thotë Dime Ratajkoski,...

Argirova: Do ta kthej besueshmërinë në Radio televizionin e Maqedonisë

Redaktorja e re e programit të lajmeve të transmetuesit publik Santa Argirova është e bindur se pavarësisht periudhës së shkurtër prej vetëm 100 ditë...

Lajmet e fundit