Ballina Etiketimet Shpenzimet e ministrive

Etiketim: shpenzimet e ministrive

Abdilaqim Ademi gjatë 2015 vetëm për restorante ka harxhuar 88 mijë...

Ish-ministri i Arsimit dhe sekretari gjeneral i BDI-së gjatë vitit 2015 vetëm për ushqime nëpër restorante ka harxhuar 88 mijë euro. Këtë e thotë...