Ballina Etiketimet Skype

Etiketim: skype

Mbrojtja e privatësisë, kujdes nga ‘Snapchat’ e ‘Skype’

“Snapchat” dhe “Skype” listohen si aplikacionet më të këqija të mesazheve për mbrojtjen e privatësisë së përdorueseve nga organizata “Aministi International”, ndërsa “Facebook” dhe...