Ballina Etiketimet Spiritiualitet

Etiketim: spiritiualitet

Rrëfimi për një çift bashkëshortor kur një natë kishin mos marrëveshje...

Rrëfehet për një çift bashkëshortor se, një natë nga netët kishin mos marrëveshje mes tyre dhe kur zgjohen në mëngjes gruaja ia përgatit ushqimin...

Lajmet e fundit