Ballina Etiketimet Spiritualitet

Etiketim: spiritualitet

Avokati dhe telefoni

Një avokat i ri e kishte rregulluar zyrën për mrekulli. Ndërsa si kurorë të saj, në tavolinë vendosi një telefon mjaft luksoz ashtu që...

Gabimi të cilin e bëjmë të gjithë

Një herë ekzistonte një njeri i cili kishte katër djem. Ai dëshironte që djemtë e tij të mësojnë që të mos gjykojnë shpejtë për...

Me kë jeni kapur për dore?

Plaku shikonte fëmijët të cilët ndërtonin një kështjellë nga rëra… Sapo e mbaruan kështjellën e imagjinuar për të cilën harxhuan aq shumë kohë dhe durim,...

Historia e dijetarit dhe atesitit

Vjen një herë tek mbreti një ateist dhe i thotë: – O mbret, unë nuk besoj në ekzistencën e Zotit dhe jam gati të dialogoj...

Një udhëheqës që është për tu pasur lakmi në ditët e...

Në një ditë shumë të nxehtë, Othmani, Allahu qoftë i kënaqur me të, ishte ulur nën një hije së bashku me një shërbëtor të...

Lajmet e fundit