Ballina Etiketimet Teatri

Etiketim: teatri

LR-PDSH: BDI,këta shkatërrues të kulturës shqiptare

Gjatë luftës së dytë botërore anglezët i propozojnë Çerçilit që për shkak të nevojave të ushtrisë të heq buxhetin për kulturë dhe ta drejtoj...

Lajmet e fundit