Ballina Etiketimet Telekom

Etiketim: telekom

Telekom në Maqedoni mashtron konsumatorët, shkel kontratat dhe shërbime jo cilësore...

Rrjeti telefonik dhe i internetit në Maqedoni Tekekom, si pasoje e shërbimeve të saja jocilësore, shkeljes së kontratave dhe mungesës së shërbimeve nga ajo...

Lajmet e fundit