Ballina Etiketimet Terhiqet

Etiketim: terhiqet

Tërhiqet nga përdorimi qumështi i foshnjave “Novalac 1”

Në mënyrë parandaluese tërhiqet nga tregu formula e qumështit Novalac 1, 400 gr, seria 9903524, me afat përdorimi deri në 24.09.2019, i prodhuesit UP...

Nuredini: BDI të tërhiqet sepse me 85 mijë vota mori 10...

Po të ketë minimum moral në BDI, do dilni e do të thonin: ne morëm 85.000vota 10 mandate dhe i humbëm zgjedhjet, ndërsa opozita...