Ballina Etiketimet Trazirat e bit pazarit

Etiketim: trazirat e bit pazarit

6 Nëntori -” Trazirat e Bit Pazarit në Shkup një skenar...

“Bit Pazari” Më datë 6 dhe 7 nëntor, 1992, në lagjen Bit Pazar të Shkupit ndodhën trazira të shqiptarëve, të cilat u nxitën nga...