Ballina Etiketimet Tregime nga jeta e Muhamedit a.s

Etiketim: tregime nga jeta e Muhamedit a.s

Si e vlersonte Muhamedi a.s punën dhe ata që punojnë

Muhamedi a.s një ditë kur e takoi njërin nga as-habet (shokët e Pejgamberit a.s), i cili quheshte Muaz, i tha: - "O Muaz, të qenkan...

Lajmet e fundit