Ballina Etiketimet Tregime te bukura shqiptare

Etiketim: tregime te bukura shqiptare

Fjala e mirë si pema e mirë, perandori që deklaroi se...

Nga rrëfenjat, thuhet se perandori pers Anshurvan, në kohën e të cilit pati lindur profeti Muhamed a.s, pati deklaruar se kushdo që i thotë...

Tregimi për plakun dhe fëmijën që kishte humbur topin në det

Ishte ulur në breg të detit dhe sytë i kishte ngulur në një pikë larg në hapësirë të detit. Këtë gjë e pa një...

Martesa ka nevojë për gomë që fshin

Pasi që u martua i biri, babai shkoi ta bekon në shtëpinë e tij. Pasi që u ul kërkoi nga ai ta sjell një...

Lajmet e fundit