Ballina Etiketimet Tregime te mocme shqiptare

Etiketim: tregime te mocme shqiptare

Tregim, për ta shkatërruar një qytetërim, shkatërro familjen, arsimin dhe modelet...

Kinezët e lashtë, duke dashur të jetojnë në paqe, vendosën të ndërtojnë murin kinez, i cili do i mbronte nga armiqtë e jashtëm. Ata...

Fjala e mirë si pema e mirë, perandori që deklaroi se...

Nga rrëfenjat, thuhet se perandori pers Anshurvan, në kohën e të cilit pati lindur profeti Muhamed a.s, pati deklaruar se kushdo që i thotë...

Tregimi për plakun dhe fëmijën që kishte humbur topin në det

Ishte ulur në breg të detit dhe sytë i kishte ngulur në një pikë larg në hapësirë të detit. Këtë gjë e pa një...

Lajmet e fundit