Ballina Etiketimet Usaid ne shkup

Etiketim: usaid ne shkup

Shkup, “40 aktivitete sportive dhe lojëra argëtuese për integrimin e fëmijëve...

“40 aktivitete sportive dhe lojëra argëtuese për integrimin e fëmijëve dhe të rinjve”  është tema e Ngjarjes Promovuese të Doracakut i cili do të...