Ballina Etiketimet Vezhgues

Etiketim: vezhgues

Zgjedhjet i ndjekin 7.585 vëzhgues vendas dhe 667 të huaj

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoni që po mbahen sot më 11 dhjetor i vëzhgojnë 7.585 vëzhgues vendas, 667 vëzhgues të huaj dhe 75...

Lajmet e fundit