Ballina Etiketimet Video interesamte

Etiketim: video interesamte

Ju prezantojmë Maqedoninë e Amazonës (VIDEO)

800 banorë numëron fshati Maqedonia që gjendet në thellësitë e Amazonës, në pjesën e Kolumbisë. banorët të cilët jetojnë nga peshkataria, gjuetia dhe artizanati,...

Lajmet e fundit