Ballina Etiketimet Votoje

Etiketim: votoje

Si dhe kush mund të votojë nesër ?

Zgjedhjet do të zhvillohen sipas modelit proporcional në gjashtë njësi zgjedhore. Në çdo njësi do të zgjidhen nga 20 deputetë. Në Listën zgjedhore për...

Lajmet e fundit