Taravari thotë hallall i qoftë Ali Ahmetit: Instaloi njerëz në çdo parti, ose sekretar partie ose kryetar partie

Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari nga VLEN në Daily Click në TV21 tha se Ali Ahmeti ka merita për mënyrën e infiltrimit të njerëzve të tij në parti të tjera.

“Hallall i qoftë Ali Ahmetit, ka mundur të instalojë në çdo parti, ose sekretar partie ose kryetar partie. Faktikisht ne kemi pasur njerëz të BDI-së brenda partive tona dhe prandaj shqiptarët prej 2011 votojnë më shumë për opozitën, këto instalime kanë pamundësuar që partitë opozitare të bashkohen”, tha Taravari në Daily Click në TV21.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu