Të hënën, pesë universitete në protesta për rritjen e pagave

Sindikatat e pesë universiteteve publike në vend, që nuk u përfshinë në vendimin e qeverisë për rritjen e pagave, më 4 mars do të dalin në protesta. Këtë e ka bërë të ditur profesori në Universitetin e Tetovës, Bashkim Ziberi, në intervistë për Alsat. Ai ftoi edhe kolegët e tij nga UT-ja t’i bashkëngjiten kësaj proteste.

“Kemi lajmërime nga kolegët e universiteteve tjera, neve të UT-së akoma s’na ka ardhur lajmërimi për një protestë të organizuar të mësimdhënësve dhe stafit administrativ për ditën e hënë në ora 13:00. Dhe kjo tregon për jo gatishmërinë e Qeverisë aktuale dhe kryetarit aktual të Parlamentit për të zgjidhur këtë ngërç që ata e kanë krijuar. Do të ishte gabim I madh nëse ne nuk marrim pjesë kundër diskriminimit që na bëhet në vazhdimësi”, tha profesori Bashkim Ziberi në intervistë për Alsat.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu