Vetëm shoferët e “zgjuar” mund ta gjejnë në këtë imazh automjetin që i mungon një pasqyrë

Vetëm shoferët e zgjuar mund ta gjejnë brenda nëntë sekondave makinën që i mungon një pasqyrë anësore. Kjo enigmë u krijua nga një qendër mësimi në Indi për të testuar aftësitë tuaja motorike.

Imazhi digjital paraqet një seri të automjeteve me ngjyra të ndryshme dhe njërës makinë i mungon pasqyra anësore.

Sfida është ta gjeni se cila makinë është ajo dhe duhet ta bëni këtë brenda nëntë sekondave.

Në rast se keni hasur në vështirësi ta gjeni, mos u merakosni pasi në imazhin e mëposhtëm mund ta gjeni përgjigjen.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu