Vogëlushi i ‘Piter Pan’ e fëlliq Sidrit Bejlerin në sy të të gjithëve: ‘Nuk ka mundësi, këtë vetëm gruaja ime mund ta bëjë’

Sidrit Bejleri ishte i ftuar në emisionin e kaluar të ‘Në kurthin e Piter Pan’, një emision shumë i pëlqyer ku të ftuarit vendosen para pyetjeve të djallëzuara të fëmijëve.

Një pyetje që bëri Sidritin dhe gjithë sallën të qeshte ishte nga djaloshi Xhejson i cili e pyeti nëse është i lumtur me bashkëshorten e tij. Pas të qeshurave këngëtari përgjigjet: ‘Po kam një martesë të lumtur 21 vjeçare me bashkëshorten time.’ Mirëpo Xhejson nuk e la me kaq, i kërkoi Sidritit t’i shprehte ‘live’ dashurinë gruas së tij.

Sidriti ‘ia plas gazit’ dhe thotë: Këtu ka gisht gruaja ime, vetëm ajo mund të ma bëjë një gjë të tillë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here