Vuçiç lëshon urdhrin për ushtrinë

Shtohen me pesë mijë vetë numri i pjesëtarëve të Njësive Speciale Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, i ka lëshuar urdhër shefit të Shtabit të Përgjithshëm të ushtrisë serbe, gjeneralit Milan Mojsiloviç, që të rritet numri i pjesëtarëve të njësive speciale të ushtrisë në 5000.

Dua të informoj opinionin publik për një urdhër te leshuar nga Presidenti i Republikës si komandant i Forcave të Armatosura. Deri në fund të vitit 2023 numri i pjesëtarëve të Njësive Speciale në ushtri do të rritet. Ushtria serbe do të ketë 5000 ushtarë, nënoficerë dhe oficerë të trajnuar të pajisur me armë më moderne që janë të gatshëm të mbrojnë atdheun, dhe te kryejnë çdo detyrë në çdo kohë dhe në çdo pjesë të territorit tonë.

Ministri shtoi se ata 5000 ushtarë do të jenë të gatshëm t’u përgjigjen të gjitha sfidave në mënyrë që të ata janë gjithmonë në detyrë të mbrojnë atdheun e Serbisë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu